+36 26 597 100 2025 Visegrád, Fő utca 92.
Megéri
nálunk
foglalni!

A hotelről

Visegrád legújabb wellness szállodája

Az újépítésű, négycsillag-superior minősítésű, 49 klimatizált szobával, illetve apartmannal rendelkező Royal Club Hotel Visegrád központjától 400 méter távolságra található a Dunára, Dunakanyarra, Fellegvárra néző panorámával.

A szálloda legfontosabb céljai, hogy a város földrajzi helyzetét, természeti, történelmi és gyógyvíz adta lehetőségeit kihasználva testi-lelki felfrissülést nyújtson a vendégeknek az elvárható legmagasabb színvonalon, valamint, hogy minden korosztály maradéktalanul jól érezhesse magát.

A Royal Club Hotelben különleges csomagokkal várjuk a romantikus pihenésre vágyó párokat, a felhőtlen szórakozásra vágyó családokat és a nyugalomra és feltöltődésre vágyó nyugdíjas vendégeinket. A széleskörű szállodai szolgáltatásokon kívül számos programlehetőség és látványosság található szállodánk közvetlen közelében. A Royal CLub Hotel egy tökéletes kiindulópont, ahonnan felfedezhetjük a környék természeti szépségeit és ahová visszatérhetünk egy fárasztó túrázás után.

Tekintse meg szolgáltatáskínálatunkat, nézzen körül honlapunkon és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő ajánlatot! Jöjjön el hozzánk, hogy a pihenése élménnyé váljon!

Kiemelt ajánlataink