+36 26 597 100 2025 Visegrád, Fő utca 92.

Közlemény

a koronavírussal kapcsolatos helyzetre - FRISSÍTÉS

 

Megéri
nálunk
foglalni!

Ezúton szeretnénk értesíteni Önöket, hogy szállodánk a járványügyi helyzetre való tekintettel, 2020. március 16-tól átmeneti időre nem fogad vendégeket.

Bár a Royal Club Hotel elsőként vezette be, hogy nem fogad külföldi lakcímmel foglaló vendégeket és kiemelt figyelemmel betartott minden higiéniai előírást, mégis komolyabb döntést hoztunk meg a Magyar Orvosi Kamara és az operatív törzs március 15-én bejelentett állásfoglalása és a kormány eddigi intézkedései alapján.

A belföldi vendégek védelmében új vendégeket március 16. hétfőtől nem fogadunk és a kialakult helyzetre való tekintettel a továbbiakban nem tartjuk etikusnak az utazásra való buzdítást.

Számunkra korábbi és leendő vendégeink, valamint munkatársaink biztonsága és egészsége a legfontosabb, melyben nincs megalkuvás. A turisztikai szakma többi szereplőjének is azt javasoljuk, hogy hagyjanak fel az utazásra buzdítással, ezzel is hozzájárulva a járvány további terjedésének megakadályozásához.

Szállodánk a járványügyi helyzet lezárulta után újra megnyitja kapuit, és továbbra is a lehető legmagasabb színvonalon látjuk majd el feladatainkat és végezzük szolgáltatásainkat.

Szeretnénk arra ösztönözni jövőbeli vendégeinket, törzsvendégeinket és azon közönséget, aki egyetért döntésünkkel, hogy vásároljanak nálunk utalványokat, melyek 2 évig felhasználhatóak szállodánkban, ezáltal is hozzájárulva ahhoz, hogy jelenlegi csapatunkkal tökéletes minőségben folytathassuk munkánkat az újranyitás után.

Minden korábbi vagy leendő vendégünk, aki a következő időszakban értékutalványt vásárol, automatikusan bekerül GOLD fokozatú törzsvendégeink közé, ezzel is kifejezve hálánkat a közreműködésért. A GOLD törzsvendég program előnyeiről itt olvashatnak.

A következő időszakra vonatkozó állásfoglalásunk:

Amennyiben kérdése van, információt szeretne kérni értékutalványainkról, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@royalclubhotel.hu email címen.

Minden levélre válaszolunk, amilyen gyorsan csak lehet!
Telefonos hálózatunk leterheltsége miatt, kérjük Önöket, hogy fenti kéréseikkel mindenképpen írásban keressék meg szállodánkat.

Értékesítési csapatunk home office-ban, azaz otthoni munkavégzési módszerrel folytatja munkáját, így ettől kezdve elsősorban email-es rendszeren keresztül leszünk elérhetőek.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!
A Royal Club Hotel csapata

csoportkep

Kiemelt ajánlataink

Royal Club Hotel Visegrád élményei


Visegrád, az ezer színben pompázó Dunakanyar egyik legszebb ékköve. Izgalmas történelmi emlékek, csodás természeti kincsek, lenyűgöző panoráma! A Royal Club Hotel Visegrád egyik legújabb szállodája, a központtól mindössze 400 méter távolságra, egy tökéletes kiindulópont, ahonnan felfedezheti a környék természeti szépségeit és ahová visszatérhet egy fárasztó túrázás után.