+36 26 597 100

+36 26 814 601

2025 Visegrád, Fő utca 92.
Megéri
nálunk
foglalni!

Sószoba

Relaxációs szoba

A szálloda wellness ékköve. Amellett, hogy az egyik leghangulatosabb és legbensőségesebb pontja a hotelnek, számos közérzeti javító hatása ismert.


A relaxációs szoba működése

A himalájai sóbányák mélyéről származó sótéglákkal kirakott szobában egy úgynevezett ionizátor készülék membrán segítségével porlasztja szét a sóoldatban lévő só és vízrészecskéket. A levegőbe kerülő negatív töltésű mikronnyi sórészecskék légzés útján kerülnek a légutakba és a tüdőbe magához vonzza a szöveti nedveket a hörgők faláról.


A himalájai kristálysó jótékony hatásai

A sószoba ionizált levegője allegrén anyagoktól mentes. Por, baktérium és mikroorganizmus tartalma is nagyon alacsony. Asztmás betegek számára kimondottan ajánlott, azonban a szennyezett városi levegő belélegzése miatt szinte mindenkinek ajánlható.

A sóterápia segít a stressz oldásában, nyugtatóan hat a vegetatív idegrendszerre, jótékony hatással van a légúti megbetegedésekre, fokozódik a teherbíró képesség, nő a szervezet ellenálló képessége a fertőzésekkel szemben.

A hangulatos szobában a kellemes relaxációs zene megnyugtatja az idegrendszert és tökéletesíti a teljes ellazulást. Ajánljuk szaunázás után és az esti elalvás előtt is.


Kiemelt ajánlataink