+36 26 597 100

+36 26 814 601

2025 Visegrád, Fő utca 92.

Késő estig wellness:

7-23 óráig.

Megéri
nálunk
foglalni!

Medencék

A vízben végzett tevékenységek közül az úszás a legelterjettebb mozgásfajta. Az úszás pozitív élettani hatása egyértelmű. Az úszás megmozgatja a test összes izmát és fejleszti az állóképességet. Mivel a víznek nagy a közegellenállása, ezért a vízben végzett gyakorlatokkal akár 600 kalóriát is égethetünk óránként. Növelhetjük az izmok rugalmasságát különösen a váll, csípő és térd izmait tartják karban, helyes pozícióban tartja a gericoszlopot. Mindezeken felül lelki békénk kiteljesedéséhez is hozzájárul.

Kültéri feszített víztükrű medence

A jó idő beköszöntével egészen az indiánnyár végéig élvezhetik az úszómedencét és partját övező napozóteraszt.

Mélység: 1,4 M
Hossz: 10 M
Hőmérséklet: 22-30 °C

Belső feszített víztükrű medence

Télen vagy esős időben sem kell lemondania a víz adta élményekről. A 33 m2-es beltéri, ellenáramoltatással rendelkező úszómedence csábít jó pár hosszra.

Mélység: 1,2 M
Hossz: 9,5 M
Hőmérséklet: 26-28 °C

Melegvizes hidromasszázs medence

A 10,5 m2 vízfelülettel rendelkező medence valódi önfeledt wellness élményt ígér, a közel testhőmérsékletű vize ellazítja, a vízsugarak pedig átmasszírozzák a test valamennyi izomcsoportját. A masszázsmedencében fürdőzés csökkenti a stresszt és hatásait, az izmok feszültségét, a gyors szívverést, az emésztést, a fejfájást és csökkenti a magas vérnyomást.

Mélység: 0,8 M
Hossz: 3,5 M
Szélesség: 3 M
Hőmérséklet: 34-36 °C

Gyerekmedence

Az apróságok beltéri pancsolója olyan mint a nagyoké. Akár az első vizes-élmények megszerzésére is alkalmas, hiszen hőmérséklete és vízmélysége éppen megfelel a legkisebbeknek is.

Mélység: 0,3 M
Hossz: 1,8 M
Hőmérséklet: 34-36 °C

Kneipp-taposómedence

Sebastian Kneipp által kifejlesztett fürdőkúra a hideg és meleg víz váltakozása által előidézett enyhe ingerek elvén alapul. A váltakozás serkenti az anyagcserét és élénkíti a vérkeringést. Este nyugtat, nappal frissít! A hideg vízzel töltött medencében köveken óvatosan lépkedve tapossuk a vizet, ezáltal ingereljük reflexzónáinkat, mely a kínai orvoslás szerint kedvezően hat belső szerveinkre és az idegrendszerre.


Kiemelt ajánlataink