+36 26 597 100 2025 Visegrád, Fő utca 92.

Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Megéri
nálunk
foglalni!
Főoldal » Kedvezményes ajánlatok » Kedvezményes ajánlatok

Kedvezményes ajánlatok

Tudjuk, hogy mindenki másképp szeret kikapcsolódni, vágyuk és szándékuk azonban hasonló. Valamennyien szeretnének gondtalanul - a mindennapok rohanását hátrahagyva - lazítani, élményekkel feltöltődni. Csomagajánlatainak úgy állítottuk össze, hogy Ön könnyen megtalálja pihenésének a legmegfelelőbb módját. Legyen Ön a wellness szerelmese, romantikus napokat töltene el párjával, az ünnepeket töltené kikapcsolódással vagy épp aktívan szeret pihenni, megtalálja kedvenc csomagajánlatát.

Aktuális ajánlataink

HELLÓ TAVASZ! - Wellness kikapcsolódás

Foglalható:

2019. április 01. - 2020. június 30.

Itt az ideje, hogy elutazzon és átadja magát a léleksimogató természeti környezet szépségeinek és testét gyengéden kényeztető wellness hotel élményeinek! Éljen rendkívüli előfoglalási akciónkkal!

már 14 480 Ft-tól

TOVÁBB AZ AJÁNLATRA

Romantika Visegrádon

Foglalható:

2019. február 01. - 2020. június 30.

Szívesen eltöltene szerelmével egy-két napot csak kettesben? Szívesen beszélgetne egy meghitt séta után Párjával egy finom pohár bort kortyolgatva? Visegrád a Dunakanyar ékszere! Szállodánk a romantika fellegvára! Lepje meg Kedvesét egy romantikus pihenéssel és használja ki akciónkat!

már 14 980 Ft-tól

TOVÁBB AZ AJÁNLATRA

Családi pihenés

Foglalható:

2019. április 01. - 2020. június 30.

Nálunk a szülők és a gyerekek is megtalálják a kedvükre valót, legyen szó egy családi kirándulásról vagy egy közös pancsolásról a wellness részlegben.

már 15 480 Ft-tól

TOVÁBB AZ AJÁNLATRA