Wellness élmények

kicsiknek és nagyoknak, egész évben!
A wellness részleget 19 és 23 óra között csak 16 éven felüliek használhatják.

 

Wellness

A jó idő beköszöntével egészen az indiánnyár végéig élvezhetik az úszómedencét és partját övező napozóteraszt. Kültéri medencénkben élményelemek és ellenáramoltató gazdagítja a vizes élményeket.

Mélység: 1,4 m Hossz: 10 m Hőmérséklet: 22-30 °C

Télen vagy esős időben sem kell lemondania a víz adta élményekről. A 33 m2-es beltéri, ellenáramoltatással rendelkező úszómedence csábít jó pár hosszra.

Mélység: 1,2 m Hossz: 9,5 m Hőmérséklet: 26-28 °C

A 10,5 m2 vízfelülettel rendelkező medence valódi önfeledt wellness élményt ígér, a közel testhőmérsékletű vize ellazítja, a vízsugarak pedig átmasszírozzák a test valamennyi izomcsoportját.

Mélység: 0,8 m Hossz: 3,5 m Szélesség: 3 m Hőmérséklet: 32-36 °C

Az apróságok beltéri pancsolója olyan mint a nagyoké. Akár az első vizes-élmények megszerzésére is alkalmas, hiszen hőmérséklete és vízmélysége éppen megfelel a legkisebbeknek is.

Mélység: 0,3 m Hossz: 1,8 m Hőmérséklet: 34-36 °C

Wellness részlegünk új, felnőtt wellness résszel bővült, melyet kizárólag 18 éven felüli Vendégeink használhatnak.

Szauna Hidromasszázs medence 32-36°C Jégkút

Sebastian Kneipp által kifejlesztett fürdőkúra a hideg és meleg víz váltakozása által előidézett enyhe ingerek elvén alapul. A váltakozás serkenti az anyagcserét és élénkíti a vérkeringést. Este nyugtat, nappal frissít! A hideg vízzel töltött medencében köveken óvatosan lépkedve tapossuk a vizet, ezáltal ingereljük reflexzónáinkat, mely a kínai orvoslás szerint kedvezően hat belső szerveinkre és az idegrendszerre.

A szaunázás egyszerre kikapcsolódás és felfrissülés, egészségünk megóvását segítő pihenés, amely egyaránt jótékony hatással van a testre, szellemre és lélekre. A szaunázás néhány egészségmegőrző hatása, például a stresszmentesítés, az immunrendszer erősítése, a jó anyagcsere elősegítése, a bőrfeszesség megóvása.

Az infraszauna esetében az elektromos vagy fa kályha helyett infrasugarakkal melegítik fel a helyiséget. Az infrasugarak a láthatatlan fény tartományhoz tartoznak, 2-25 mikrométeres hullámhosszon. Mélyen behatolnak a szervezetbe és belülről-kifelé felmelegítik azt. Az erek kitágulnak, folyamatossá téve a vérkeringést, felgyorsítva az anyagcserét, növelve a szervezet ellenálló képességét.

Próbálja ki számtalan masszázsunk egyikét!

Szállodánk széleskörű masszázs szolgáltatást kínál, melyek hozzájárulnak a különböző betegségek megelőzéséhez és gyógyításához, felfrissítik az izmokat, a bőrt és a vérkeringést, valamint jótékony hatással vannak az idegrendszerre.

Megnézem

Relaxáljon sókuckónkban!

Szállodánk wellness ékköve! Amellett, hogy az egyik leghangulatosabb és legbensőségesebb pontja a hotelnek, számos közérzet javító hatása ismert.

Kiemelt ajánlataink

    Romantika Visegrádon

    Megnézem

    Családi kikapcsolódás

    Megnézem

Royal Club Hotel Visegrád élményei


Visegrád, az ezer színben pompázó Dunakanyar egyik legszebb ékköve. Izgalmas történelmi emlékek, csodás természeti kincsek, lenyűgöző panoráma! A Royal Club Hotel Visegrád egyik legújabb szállodája, a központtól mindössze 400 méter távolságra, egy tökéletes kiindulópont, ahonnan felfedezheti a környék természeti szépségeit és ahová visszatérhet egy fárasztó túrázás után.