Wellness élmények
kicsiknek és nagyoknak, egész évben!

 

Wellness

A jó idő beköszöntével egészen az indiánnyár végéig élvezhetik az úszómedencét és partját övező napozóteraszt. Kültéri medencénkben élményelemek és ellenáramoltató gazdagítja a vizes élményeket.

Mélység: 1,4 m Hossz: 10 m Hőmérséklet: 22-30 °C

Télen vagy esős időben sem kell lemondania a víz adta élményekről. A 33 m2-es beltéri, ellenáramoltatással rendelkező úszómedence csábít jó pár hosszra.

Mélység: 1,2 m Hossz: 9,5 m Hőmérséklet: 26-28 °C

A 10,5 m2 vízfelülettel rendelkező medence valódi önfeledt wellness élményt ígér, a közel testhőmérsékletű vize ellazítja, a vízsugarak pedig átmasszírozzák a test valamennyi izomcsoportját.

Mélység: 0,8 m Hossz: 3,5 m Szélesség: 3 m Hőmérséklet: 34-36 °C

Az apróságok beltéri pancsolója olyan mint a nagyoké. Akár az első vizes-élmények megszerzésére is alkalmas, hiszen hőmérséklete és vízmélysége éppen megfelel a legkisebbeknek is.

Mélység: 0,3 m Hossz: 1,8 m Hőmérséklet: 34-36 °C

Wellness részlegünk új, felnőtt wellness résszel bővült, melyet kizárólag 18 éven felüli Vendégeink használhatnak.

Szauna Hidromasszázs medence 32-36°C Jégkút

Sebastian Kneipp által kifejlesztett fürdőkúra a hideg és meleg víz váltakozása által előidézett enyhe ingerek elvén alapul. A váltakozás serkenti az anyagcserét és élénkíti a vérkeringést. Este nyugtat, nappal frissít! A hideg vízzel töltött medencében köveken óvatosan lépkedve tapossuk a vizet, ezáltal ingereljük reflexzónáinkat, mely a kínai orvoslás szerint kedvezően hat belső szerveinkre és az idegrendszerre.

A szaunázás egyszerre kikapcsolódás és felfrissülés, egészségünk megóvását segítő pihenés, amely egyaránt jótékony hatással van a testre, szellemre és lélekre. A szaunázás néhány egészségmegőrző hatása, például a stresszmentesítés, az immunrendszer erősítése, a jó anyagcsere elősegítése, a bőrfeszesség megóvása.

Az infraszauna esetében az elektromos vagy fa kályha helyett infrasugarakkal melegítik fel a helyiséget. Az infrasugarak a láthatatlan fény tartományhoz tartoznak, 2-25 mikrométeres hullámhosszon. Mélyen behatolnak a szervezetbe és belülről-kifelé felmelegítik azt. Az erek kitágulnak, folyamatossá téve a vérkeringést, felgyorsítva az anyagcserét, növelve a szervezet ellenálló képességét.

Próbálja ki számtalan masszázsunk egyikét!

Szállodánk széleskörű masszázs szolgáltatást kínál, melyek hozzájárulnak a különböző betegségek megelőzéséhez és gyógyításához, felfrissítik az izmokat, a bőrt és a vérkeringést, valamint jótékony hatással vannak az idegrendszerre.

Megnézem

Relaxáljon sószobánkban!

Szállodánk wellness ékköve! Amellett, hogy az egyik leghangulatosabb és legbensőségesebb pontja a hotelnek, számos közérzet javító hatása ismert.

Kiemelt ajánlataink

    Royal Club Hotel Visegrád élményei


    Visegrád, az ezer színben pompázó Dunakanyar egyik legszebb ékköve. Izgalmas történelmi emlékek, csodás természeti kincsek, lenyűgöző panoráma! A Royal Club Hotel Visegrád egyik legújabb szállodája, a központtól mindössze 400 méter távolságra, egy tökéletes kiindulópont, ahonnan felfedezheti a környék természeti szépségeit és ahová visszatérhet egy fárasztó túrázás után.