Ültessen egy fát velünk!

A Royal Club Hotel minden olyan foglalás után, amely a hotel weboldalán történik, ültet egy fát! Minden fa egy befektetés a jövőnkbe!

 

Egy fa gyermekeink jövőjéért

Magyarországon egyedülálló kezdeményezésbe fogtunk globális partnerünkkel, a One Tree Planted szervezettel. 2020 szeptemberétől minden közvetlen, szállodánk weboldalán történt foglalás után ültetünk egy fát! Ezzel évente közel 5000 új fa telepítését segíthetjük elő vendégeinkkel együtt.

A One Tree Planted nemzetközi alapítvány a világ egész területén ültet fákat, jellemzően azokban a térségekben, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, például Ausztráliában vagy az Amazonas-medence esőerdeiben. 

A Royal Club Hotel eddig is környezetbarát módon üzemelt, amiért több alkalommal is elismerésben részesültünk a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által. Négy éve tartjuk Zöld szálloda díjunkat és már csak egy évnyire vagyunk az "Örökzöld szálloda" cím kiérdemlésétől, köszönhetően annak, hogy megfelelünk a szervezet szigorú előírásainak. Kezdeményezésünkkel továbbra is elkötelezett hívei kívánunk lenni a fenntartható működésnek és a természet védelmének.

Globális partnerrel
a Földért!

A One Tree Planted non-profit szervezet azt tűzte
ki céljául, hogy újra erdősítse a világot.

Foglaljon online és ültetünk egy fát

Önnek csak annyit kell tennie, hogy weboldalunkon foglalja le szállását. A Royal Club Hotel foglalásonként biztosít egy újabb facsemetét a Földön.

Zöld szálloda vagyunk!

A Royal CLub Hotel a 2017/18-as, valamint a 2019/20-as év után, 2021/22-re is elnyerte a Zöld Szálloda címet, így aranyfokozatú Zöld Szálloda lett. Szállodánk továbbra is elkötelezett a környezettudatos működés mellett.

Kiemelt ajánlataink

    Royal Club Hotel Visegrád élményei


    Visegrád, az ezer színben pompázó Dunakanyar egyik legszebb ékköve. Izgalmas történelmi emlékek, csodás természeti kincsek, lenyűgöző panoráma! A Royal Club Hotel Visegrád egyik legújabb szállodája, a központtól mindössze 400 méter távolságra, egy tökéletes kiindulópont, ahonnan felfedezheti a környék természeti szépségeit és ahová visszatérhet egy fárasztó túrázás után.