Ültessen egy fát velünk!

A Royal Club Hotel minden olyan foglalás után, amely a hotel weboldalán történik, ültet egy fát! Minden fa egy befektetés a jövőnkbe!

 

Egy fa gyermekeink jövőjéért

Magyarországon egyedülálló kezdeményezésbe fogtunk globális partnerünkkel, a One Tree Planted szervezettel. 2020 szeptemberétől minden közvetlen, szállodánk weboldalán történt foglalás után ültetünk egy fát! Ezzel évente közel 5000 új fa telepítését segíthetjük elő vendégeinkkel együtt.

A One Tree Planted nemzetközi alapítvány a világ egész területén ültet fákat, jellemzően azokban a térségekben, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, például Ausztráliában vagy az Amazonas-medence esőerdeiben. 

A Royal Club Hotel eddig is környezetbarát módon üzemelt, amiért több alkalommal is elismerésben részesültünk a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által. Négy éve tartjuk Zöld szálloda díjunkat és már csak egy évnyire vagyunk az "Örökzöld szálloda" cím kiérdemlésétől, köszönhetően annak, hogy megfelelünk a szervezet szigorú előírásainak. Kezdeményezésünkkel továbbra is elkötelezett hívei kívánunk lenni a fenntartható működésnek és a természet védelmének.

Globális partnerrel
a Földért!

A One Tree Planted non-profit szervezet azt tűzte
ki céljául, hogy újra erdősítse a világot.

Foglaljon online és ültetünk egy fát

Önnek csak annyit kell tennie, hogy weboldalunkon foglalja le szállását. A Royal Club Hotel foglalásonként biztosít egy újabb facsemetét a Földön.

Zöld szálloda vagyunk!

A Royal CLub Hotel a 2017/18-as, valamint a 2019/20-as év után, 2021/22-re is elnyerte a Zöld Szálloda címet, így aranyfokozatú Zöld Szálloda lett. Szállodánk továbbra is elkötelezett a környezettudatos működés mellett.

Kiemelt ajánlataink

    Romantika Visegrádon

    Megnézem

    Családi kikapcsolódás

    Megnézem

Royal Club Hotel Visegrád élményei


Visegrád, az ezer színben pompázó Dunakanyar egyik legszebb ékköve. Izgalmas történelmi emlékek, csodás természeti kincsek, lenyűgöző panoráma! A Royal Club Hotel Visegrád egyik legújabb szállodája, a központtól mindössze 400 méter távolságra, egy tökéletes kiindulópont, ahonnan felfedezheti a környék természeti szépségeit és ahová visszatérhet egy fárasztó túrázás után.