Ajánlataink

Csomagajánlatainkat úgy állítottuk össze, hogy Ön könnyen megtalálja pihenésének a legmegfelelőbb módját. - Royal Club Hotel**** Visegrád

Megéri
nálunk
foglalni!

Kiemelt ajánlataink

Őszi varázslat Visegrádon

Fedezze fel a csodálatos őszi színekben pompázó Dunakanyart! Szállodánk csupán néhány lépésnyire található a csöndesen folydogáló, sétára hívogató Dunától. A varázslatos visegrádi környezet és wellness részlegünk együttesen garantálja a teljes feltöltődést!

Téli feltöltődés Visegrádon

A Dunakanyarban található Royal Club Hotel télen is várja a feltöltődni vágyókat! Wellness részlegünk és félpanziós ellátásunk gondoskodik a maximális kikapcsolódásról. Itt minden részlet és minden dolgozó az Ön felüdülését szolgálja!

ROYAL Gold és Silver törzsvendég kártyák

Csatlakozzon törzsvendég programunkhoz, és éljen rendkívüli kedvezményeinkkel!

Ajándékutalványok

Jeles esemény a családban vagy a baráti körben? Születésnap vagy évforduló közeleg?
Megtalálta a tökéletes ajándékot! Tovább...

Kiemelt ajánlataink

    Őszi varázslat Visegrádon

    Megnézem

    Téli feltöltődés Visegrádon

    Megnézem

Royal Club Hotel Visegrád élményei


Visegrád, az ezer színben pompázó Dunakanyar egyik legszebb ékköve. Izgalmas történelmi emlékek, csodás természeti kincsek, lenyűgöző panoráma! A Royal Club Hotel Visegrád egyik legújabb szállodája, a központtól mindössze 400 méter távolságra, egy tökéletes kiindulópont, ahonnan felfedezheti a környék természeti szépségeit és ahová visszatérhet egy fárasztó túrázás után.