Ajánlataink

Csomagajánlatainkat úgy állítottuk össze, hogy Ön könnyen megtalálja pihenésének a legmegfelelőbb módját. - Royal Club Hotel**** Visegrád

Megéri
nálunk
foglalni!

Kiemelt ajánlataink

Nyári vakáció Visegrádon

Nyaralni a Royal Club Hotelben egyet jelent a végtelen napsütéssel, a relaxációval, és a végeláthatatlan kalandos program lehetőségekkel. Legyen szó romantikus kikapcsolódásról, családi nyaralásról, vagy az otthoni munkavégzés felpezsdítéséről, szállodánk mindenkinek tud valami egyedit nyújtani!

Royal Exkluzív Kikapcsolódás

Igazi feltöltődésre van szüksége? Hagyja hátra a szürke hétköznapokat és töltődjön fel a Royal Exkluzív Kikapcsolódás csomaggal. A teljes wellness részleg használata mellett 2 x 25 perc masszázsra is invitáljuk.

Royal Rapid Relax

Csak egy éjszakát tud maradni? Nálunk ez is lehetséges! Royal Rapid Relax ajánlatunk kései kijelentkezéssel és hosszított wellness használattal kedveskedik, hogy azt a rövid nálunk töltött időt is maximálisan kihasználhassák vendégeink.

ROYAL Gold és Silver törzsvendég kártyák

Csatlakozzon törzsvendég programunkhoz, és éljen rendkívüli kedvezményeinkkel!

Ajándékutalványok

Jeles esemény a családban vagy a baráti körben? Születésnap vagy évforduló közeleg?
Megtalálta a tökéletes ajándékot! Tovább...

Kiemelt ajánlataink

    Romantika Visegrádon

    Megnézem

    Családi kikapcsolódás

    Megnézem

Royal Club Hotel Visegrád élményei


Visegrád, az ezer színben pompázó Dunakanyar egyik legszebb ékköve. Izgalmas történelmi emlékek, csodás természeti kincsek, lenyűgöző panoráma! A Royal Club Hotel Visegrád egyik legújabb szállodája, a központtól mindössze 400 méter távolságra, egy tökéletes kiindulópont, ahonnan felfedezheti a környék természeti szépségeit és ahová visszatérhet egy fárasztó túrázás után.