SZÉP Kártya elfogadás

A szállodában található összes szolgáltatás kiegyenlíthető mind MKB Pihenőkártyával, K&H SZÉP Kártyával és OTP Széchenyi Pihenőkártyával is!

 

Köszöntjük SZÉP Kártyás vendégeinket

A Royal Club Hotel**** Visegrád sok szeretettel várja azokat a vendégeiket is, akik SZÉP Kártyával kívánnak fizetni. A szállodában található összes szolgáltatás kiegyenlíthető mind MKB Pihenőkártyával, K&H SZÉP Kártyával és OTP Széchenyi Pihenőkártyával is! Természetesen mind a három alszámla egyenlege használható: szállás, vendéglátás, szabadidő.

Használati útmutató

OTP SZÉP Kártya: 

A regisztrált kártyatulajdonos az OTP online felületén tud belépni, majd a felületen belül tudnak banki tranzakciót indítani a Royal Club Hotel nevét kiválasztva. 

 • Bal oldalon található egy menü, melyen az Előleg fizetés menüpontokra kattintva van lehetőség a szálláshelyet kiválasztani - vagy
 • Az Elfogadóhelyek keresése menüpont alatt megkeresni a szálláshelyet és az előlegfizetésre kattintva létrehozható a tranzakció. 
 • Ezután adható meg a befizetni kívánt összeg, mely összeg az OTPdierkt rendszerben átutalható.
 • Az átutalásról szóló bizonylatot érdemes elmenteni. 
K&H SZÉP Kártya: 

Ezen kártya esetében telefonos engedélyeztetés szükséges a K&H ügyfélszolgálati vonalán: 06 20/335-3355 vagy 06 30/335-3355 vagy 06 70/335-3355
A telefonhíváshoz szükség van a szálláshely azonosítójára. Az engedélyeztetést követően a banktól a szálloda egy fizetési azonosítót, mellyel hozzáfér a jóváírt összeghez. 

Online tranzakció esetén az alábbiak szerint tudnak eljárni, majd a tranzakció azonosítót küldjék el szállodánk részére. 
Szálláshely azonosító 84031321

MKB SZÉP Kártya: 

A szálloda kezdeményezi a tranzakciót, melyhez vendégeink részéről az alábbi adatok megküldésére van szükség:

 • Előre fizetési igény a szálloda részéről: Kártyabirtokos neve, egyéni azonosítószáma - A Vendég elfogadja az igényt, és kijelöli a fizetési összeget akár alszámlánként.
 • Engedélykérés: kártyaszám, melyik alszámla vehető igénybe és milyen összeggel - A szálloda az engedélykérést követően leemeli a megadott összeget
Kérjük minden esetben a közleményben tüntessék fel a FOGLALÁSI AZONOSÍTÓT. 

Amennyiben nem a kártyatulajdonos nevén történt a foglalás, úgy a foglalási azonosító mellett a Vendég nevét is tüntessék fel.

SZÉP Kártyákkal történő fizetéseknél 5 munkanapon belül kerül átutalásra a kijelölt összeg a szálláshely felé. 

royal-gold-silver-card

ROYAL Gold és Silver törzsvendég kártyák

Csatlakozzon törzsvendég programunkhoz, és éljen rendkívüli kedvezményeinkkel!

Kiemelt ajánlataink

  Romantika Visegrádon

  Megnézem

  Családi kikapcsolódás

  Megnézem

Royal Club Hotel Visegrád élményei


Visegrád, az ezer színben pompázó Dunakanyar egyik legszebb ékköve. Izgalmas történelmi emlékek, csodás természeti kincsek, lenyűgöző panoráma! A Royal Club Hotel Visegrád egyik legújabb szállodája, a központtól mindössze 400 méter távolságra, egy tökéletes kiindulópont, ahonnan felfedezheti a környék természeti szépségeit és ahová visszatérhet egy fárasztó túrázás után.