Zöld szálloda

A Royal Club Hotel működése során kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre és a környezettudatos üzemeltetésre.

 

Küldetésünk a jövőért

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 1993-ban írta ki először Zöld Szálloda pályázatát abból a célból, hogy a hazai szállodákat minél környezettudatosabb működésre ösztönözze.

A Royal Club Hotel a 2017/18-as év után, 2019/20-ra, majd 2021/22-re is elnyerte a Zöld Szálloda címet, ezzel arany fokozatú Zöld Szálloda lettünk, mely egyúttal azt is jelentette, hogy 2023-tól az "Örökzöld" fokozatot tudhatjuk magunkénak. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a környezettudatos működés mellett, folyamatosan felülvizsgáljuk és állandóan fejlesztjük környezetvédelmi tevékenységeink, szolgáltatásaink körét. Ennek keretében fontosnak tartjuk, hogy mind munkavállalóinkat, mind pedig vendégeinket tájékoztassuk, és minél környezettudatosabb viselkedésre sarkalljuk.

A Royal Club Hotelben tudatosan figyelünk a hatékony energia- és vízfelhasználásra. Hulladékgazdálkodásunk keretében nemcsak a saját tevékenységből fakadó hulladékot gyűjtjük szelektíven, hanem a vendégek által hagyott szemetet is teljeskörűen, utólagosan szelektáljuk. Környezeti terhelésünket egy új, zöld beszerzési stratégia kialakításával is csökkenteni tudtuk.

Tájékoztatás, oktatás
Hulladék szelekció
Energiagazdálkodás
Vízgazdálkodás
Zöld beszerzések helyi termelőktől
Elektromos autó töltés

Zöld szállodaként egy zöldebb jövőért!

Az alábbi videóban megtekintheti, hogyan óvjuk környezetünket és hogyan valósítjuk meg egyre környezettudatosabb működésünket.

Működésünket folyamatosan felülvizsgáljuk és törekszünk a még zöldebb működésre, hogy az Örökzöld Szálloda címet is elnyerhessük.

Foglaljon online és ültetünk egy fát

Így közösen, vendégeinkkel együtt tehetünk környezetünk megóvásáért!


Tovább olvasok

Kiemelt ajánlataink

    Romantika Visegrádon

    Megnézem

    Családi kikapcsolódás

    Megnézem

Royal Club Hotel Visegrád élményei


Visegrád, az ezer színben pompázó Dunakanyar egyik legszebb ékköve. Izgalmas történelmi emlékek, csodás természeti kincsek, lenyűgöző panoráma! A Royal Club Hotel Visegrád egyik legújabb szállodája, a központtól mindössze 400 méter távolságra, egy tökéletes kiindulópont, ahonnan felfedezheti a környék természeti szépségeit és ahová visszatérhet egy fárasztó túrázás után.