+36 26 597 100 2025 Visegrád, Fő utca 92.

Foglaljon gyorsan,
egyszerűen!

Érkezés
Távozás
Megéri
nálunk
foglalni!

Masszázs

Modern társadalmunk, a rohanó életmód, a vele járó stressz illetve az ebből fakadó testi- lelki egyensúly hiány a szellemi funkciók gyengüléséhez, fáradékonysághoz és számos fizikai megbetegedéshez vezethet. Visegrádi wellness hotelünk széles körű masszázs szolgáltatást kínál, melyek hozzájárulnak a különböző betegségek megelőzéséhez és gyógyításához, felfrissítik az izmokat, a bőrt és a vérkeringést, valamint jótékony hatással vannak az idegrendszerre.

Alábbi masszázskínálatunkból már érkezése előtt telefonon, e-mailben vagy a szállodába érkezéskor a wellness recepciónkon választhat.
Javasoljuk, hogy a masszázs kiválasztása előtt konzultáljon kollegánkkal és egyeztessen időpontot!
Tovább a kapcsolat menüponthoz.

ÚJDONSÁG! Masszázsaink sora további kényeztető szolgáltatásokkal bővült! Válogasson kedvére új wellness kezeléseink között!

MASSZÁZSOK

Frissítő arc-nyak-váll masszázs25 perc, 5800 Ft

A közel 30 perces masszázs alatt a vendég kényelmes testhelyzetben fekszik. A masszőr finom simító, relaxáló mozdulatokkal kényezteti az arc a nyak majd a váll területeit.

Frissítő hát masszázs25 perc, 5800 Ft

A fél órás masszázs alatt a masszőr nemcsak a hátat, hanem a derekat és a vállakat is átmaszirozza. Ezzel lazítja az izmokat, ízületeket, oldja a görcsöket és javítja a vér-és nyirokkeringést

Frissítő talpmasszázs25 perc, 5800 Ft

A fél óra időtartama alatt a masszőr a talpi zónákon keresztül befolyásolja a szervek működését, növeli azok energiaszintjét. A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége és javul az anyagcseréje. A talpmasszázs hatékony segítséget nyújt egészségünk megőrzésében.

Svédmasszázs 25 vagy 50 perc, 5800 - 9800 Ft

Valószínűleg Európában legszélesebb körben elterjedt masszázs, mely lazító és stimuláló fogásokból áll (simítás, dörzsölés, gyúrás, stb). A kezelés alatt a masszőr a vendég egész testét átdolgozza, így a masszázs kellemes lazító, frissítő hatása napokig érezhető. Szállodánkban a kezelést speciális olajjal és gyógynövényes krémekkel végezzük az egész test területén. Lazítja az izmokat, frissíti a testet, javítja a vérkeringést, megszünteti a fáradtságérzetet, méregtelenítő hatással bír a szervezetre.

Sportmasszázs 25 perc, 5800 Ft

A rendszeres sportmasszázs segít megelőzni a sérüléseket azáltal, hogy javítja az izmok kondícióját. Egy jó masszőr felismeri a merev izmokat és hegszövetet, mely ha kezeletlenül marad, sérülésekhez vezethet. A terapeautáknak a hatékony kezelés érdekében érteniük kell az emberi anatómiához és élettanhoz is.

Thai masszázs 50 vagy 90 perc, 9800 - 14800 Ft

A masszázs a hagyományos thai gyógyászat nyugaton legismertebb ága. Eredete indiai, az ajurvédán valamint a jógán alapuló technika célja az egyenletes energiaáramlás megteremtése a testben. A kezelés laza, kényelmes ruhában, földre helyezett kókuszmatracon történik. A masszőr tenyerével, ujjaival, alkarral, könyökkel és talppal stimulálja a szervezet teljes energiarendszerét. A masszázs kiváló izomfáradtságra, derék-váll és hátfájdalmak kezelésére, ízületi problémák enyhítésére, illetve stressz oldására. Elősegíti a testi-lelki harmóniát. Az egész testet átmozgató masszázs választhatóan egy vagy másfél órában történik. A masszázs kényelmes (szabadidő) ruhában történik!

Thai masszázs gyógynövényes párnácskával50 vagy 90 perc, 9800 - 14800 Ft

A test izmainak, energiavonalainak forróra gőzölt, gyógynövényekkel teli párnákkal végzett kezelése. A hayományos Thai Gyógyászat kedvelt masszázsa, mely egyesíti magában a thermoterápia és a gyógynövényes aromaterápia jótékony hatásait. Javasoljuk: feszes, görcsös, túlterhelt izmok, ízületi gyulladás, álmatlanság, migrénes fejfájás, felfokozott idegállapot. A Luk Pra Kob az egyik leghatékonyabban nyugtató, relaxáló gyógymód. Nem javasoljuk: extrém magas vérnyomás, szőrtelenítés utáni érzékeny bőrre.

Relaxáló aroma masszázs25 vagy 50 perc, 5800 - 9800 Ft

Az aromaterápia – ami szó szerint annyit tesz „terápia aromán vagy illaton keresztül” – gyógyfüvekből, virágokból, levelekből, gyümölcsökből, fakéregből és magokból kivont illóolajokat használ a testi és lelki jó közérzet előmozdításához. Illatuk az agy azon részére hat, amit a motivációval, érzelmekkel, hangulatokkal és a kreativitással kapcsolunk össze. A kezelés lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal végzett simító jellegű masszázs. Elsődleges célja a vendég ellazítása, feszültségoldása relaxációs zene mellett aromaterápiával kiegészítve.

Gyógymasszázs25 vagy 50 perc, 5800 - 9800 Ft

A gyógymasszázs az európai fizioterápiai hagyományos masszázsa. A fogásai a frissítő jellegű, elsősorban izmokra ható svédmasszázséval azonosak. A kezelés asztalon történik, vivőanyaggal és általában csak a terápia által megcélzott fájdalmas testrész kerül masszírozásra. A masszőr óvatos ízületi mobilizációval, kimozgatással fejezi be a kezelést.

KÉNYEZTETŐ MASSZÁZSAINK


MA-URI masszázs50 vagy 90 perc, 11800 - 15800 Ft

MA-URI masszázs a Polinéz szigetvilágból eredő holisztikus (sámáni gyökerekből eredeztethető) gyógyító rendszer, mely nemcsak a fizikai testet hivatott gyógyítani, hanem, az egész embert (test-lélek-szellem). A masszőr többnyire alkarjával, (ízületeket kézzel) finom meleg olajjal masszírozza a teljes testet.

Kismama ma-uri masszázs50 perc, 11800 Ft

A közel egy órás MA-URI kismama masszázs csodálatos eszköz a várandós hölgyek számára. A mai világunk nem mindig ad elegendő időt és teret a kismamának, hogy kapcsolatba lépjen babájával, holott ez egy természetes folyamat kellene, hogy legyen. Ezt a természetességet segíti megtapasztalni a masszázs, melynek során a mama és a baba össze tudnak kapcsolódni harmóniában és szeretetben.

Royal masszázs50 perc, 9800 Ft

Speciális illóolaj-keverékkel végzett teljes testmasszázs. Választható nyugtató, izomlazító vagy élénkítő hatású olajkombinációval. A kezelés alatt a masszőr a vendég egész testét átdolgozza, így a masszázs kellemes lazító, frissítő hatása napokig érezhető. A ROYAL masszázs ellazítja az izmokat, frissíti a testet, javítja a vérkeringést, megszünteti a fáradtságérzetet, méregtelenítő hatással bír a szervezetre.

Forró görgeteg masszázs25 perc, 6800 Ft

Ezt a nem mindennapi élményt egy közel 100 Celsius fokos forró vizes törölköző folyamatos görgetése adja az egész háton, nyaktól keresztcsontig. Minden más masszázstechnikától eltérő fogásokkal biztosítja a teljes ellazulást.

A vulkán érintése a hónap masszázsa50 perc, 11200 Ft

Igazi különlegesség! A nem mindennapi élményt nyújtó FORRÓ GÖRGETEG kezelést követi egy lazító hatású aromamasszázs. Lassú, nyugodt mozdulatok, relaxáló zene segítségével biztosítva a tökéletes ellazulást.

Alakformáló masszázs50 perc, 9800 Ft

A diéta és a torna nem faragja le mindenhol a felesleges zsírpárnákat, különösen a combokról és a csípőtájékáról. A masszázs speciális technikája és a kezelés során használt anticellulit krém fellazítja, széttördeli az erősen kötött zsírszövetet. A masszázs segíti a szervezet méregtelenítését, növeli a bőr és a kötőszövet rugalmasságát, csökkenti a bőr alatti zsírszövet nagyságát, fokozza a fogyókúra hatékonyságát.

Kiemelt ajánlataink