Rendezvények

Csapatépítő a kollégákkal vagy egy zártkörű születésnap villa épületünkben? Nálunk nincs akadálya!

 

Rendezvények a Royal Club Hotelben!

Villa party

Indulhat a villa party? Élvezze akár 10-12 fős társasággal villaépületünk exkluzív kényelmét privát rendezvényekre is legyen szó leánybúcsúról, legénybúcsúról vagy akár egy szűkkörű születésnapi buliról. Ráadásul villaépületünk állatbarát, így vendégeinknek kis kedvenceiket sem kell otthon hagyniuk, ha élvezni szeretnék a közös kikapcsolódást.

Korlátlan italcsomag, késői kijelentkezési lehetőség, privát wellness használat! Írja meg igényeit, kérje személyre szabott ajánlatunkat programtervezettel és extra javaslatokkal!

Csapatépítés

Közös kikapcsolódást tervezne a kollégákkal, ahol egy kicsit össze is kovácsolódhatnak? Nálunk a legjobb helyen jár! Szállodánk magas színvonalú szolgáltatásaival a legalkalmasabb hely csapatépítők megszervezésére és lebonyolítására.

Színes programlehetőségekkel segítünk vállalata célkitűzéseinek elérésében, a kollégák összekovácsolásában. A programokat a cég igényeihez mérten személyre szabjuk.

Kérje ajánlatunkat, melynek keretében programjainkról bővebb tájékoztatást is adunk, hogy az igényeinek legmegfelelőbb összeállítást választhassa!

Nálunk az egész csapat kényelmesen elfér!

Ejtőzés a teraszon vagy elnyúlás a nappaliban. Villaépületünkben többek között egy 77 négyzetméteres lakosztály nyújt exkluzív kényelmet.

Megnézem

Kiemelt ajánlataink

    Romantika Visegrádon

    Megnézem

    Családi kikapcsolódás

    Megnézem

Royal Club Hotel Visegrád élményei


Visegrád, az ezer színben pompázó Dunakanyar egyik legszebb ékköve. Izgalmas történelmi emlékek, csodás természeti kincsek, lenyűgöző panoráma! A Royal Club Hotel Visegrád egyik legújabb szállodája, a központtól mindössze 400 méter távolságra, egy tökéletes kiindulópont, ahonnan felfedezheti a környék természeti szépségeit és ahová visszatérhet egy fárasztó túrázás után.