Újranyitási és járványügyi információk

Kérjük Önöket, hogy kikapcsolódásuk idején az alábbi intézkedéseket, előírásokat szíveskedjenek figyelembe venni!

Számunkra Vendégeink és Kollégáink biztonsága, valamint komfortérzete kiemelt fontossággal bír, így szállodánkban szigorú, megfontolt biztonsági intézkedéseket vezettünk be, hogy Önök itt tartózkodásuk alatt teljes mértékben ki tudjanak kapcsolni és maguk mögött hagyni az elmúlt időszak viszontagságait.

 • A szálloda közösségi tereiben érintésnélküli kézfertőtlenítőket helyeztünk ki, arra buzdítjuk Önöket, hogy akár naponta többször használják ezeket, amennyiben szükségük van rá.
 • A szálloda mellékhelyiségeiben, illetve a fürdőszobákban fertőtlenítő szappanra cseréltük a hagyományos szappanokat.
 • A közösségi terek gyakran érintett felületeit, valamint a kollégák által használt tereket is fertőtlenítő kendővel és felülettisztító szerekkel naponta többször fertőtlenítjük.
 • Szobáinkat és a lakosztályokat teljes mértékben fertőtlenítettük, melyhez egy ózongenerátoros tisztítás is kapcsolódott, ezzel is kizárva a fertőzések és a baktériumok megtelepedésének kockázatát. Vendégeink így teljes mértékben biztonságban érezhetik magukat!

Amennyiben a járványügyi intézkedések miatt az előre lefoglalt dátumon nem tud eljönni hozzánk, kérjük, ne mondja le foglalását! A foglaláskor befizetett előlegét kollégáink értékutalványra váltják, ráadásul most egy kedvezményekre jogosító Royal Club Hotel klubkártyával is megajándékozzák Önt!

Július 3-tól a kormány döntésének értelmében védettségi igazolvány nélkül is fogadhatunk vendégeket szállodánkban! Várjuk Önöket szeretettel!

Kiemelt ajánlataink

  Romantika Visegrádon

  Megnézem

  Családi kikapcsolódás

  Megnézem

Royal Club Hotel Visegrád élményei


Visegrád, az ezer színben pompázó Dunakanyar egyik legszebb ékköve. Izgalmas történelmi emlékek, csodás természeti kincsek, lenyűgöző panoráma! A Royal Club Hotel Visegrád egyik legújabb szállodája, a központtól mindössze 400 méter távolságra, egy tökéletes kiindulópont, ahonnan felfedezheti a környék természeti szépségeit és ahová visszatérhet egy fárasztó túrázás után.