Újranyitási információk

Június közepén újranyit a Royal Club Hotel!

Igazgatónk, Belán Miklós adott rövid interjút a Jazzy Rádiónak, melyben szó volt az elmúlt időszakról, illetve az újranyitás részleteiről is.

Szállodánk június 12-én újra megnyitja kapuit! Szigorú biztonsági előírások mellett, megújulva várjuk pihenni és kikapcsolódni vágyó Vendégeinket a Dunakanyar legszebb részén, Visegrádon!

Számunkra Vendégeink és Kollégáink biztonsága, valamint komfortérzete kiemelt fontossággal bír, így szállodánkban szigorú, megfontolt biztonsági intézkedéseket vezettünk be, hogy Önök itt tartózkodásuk alatt teljes mértékben ki tudjanak kapcsolni és maguk mögött hagyni az elmúlt időszak viszontagságait.

Kérjük Önöket, hogy kikapcsolódásuk idején az alábbi intézkedéseket, előírásokat szíveskedjenek figyelembe venni:

 • A szálloda közösségi tereiben érintésnélküli kézfertőtlenítőket helyeztünk ki, arra buzdítjuk Önöket, hogy akár naponta többször használják ezeket, amennyiben szükségük van rá.
 • A szálloda mellékhelyiségeiben, illetve a fürdőszobákban fertőtlenítő szappanra cseréltük a hagyományos szappanokat.
 • A közösségi terek gyakran érintett felületeit, valamint a kollégák által használt tereket is fertőtlenítő kendővel és felülettisztító szerekkel naponta többször fertőtlenítjük.
 • Kollégáink számára a vendégterekben kötelezővé tettük a maszk, valamint területtől függően a gumi- és cérnakesztyűk használatát.
 • Éttermünket a jogszabályi előírásoknak megfelelően úgy rendeztük át, hogy minden asztal között legalább 1,5 méteres távolság legyen. Kérjük, ezt a biztonsági távolságot fokozottan tartsák be!
 • Szobáinkat és a lakosztályokat teljes mértékben fertőtlenítettük, melyhez egy ózongenerátoros tisztítás is kapcsolódott, ezzel is kizárva a fertőzések és a baktériumok megtelepedésének kockázatát. Vendégeink így teljes mértékben biztonságban érezhetik magukat!

Kiemelt ajánlataink

  Romantika Visegrádon

  Megnézem

  Kikapcsolódás Royal módra!

  Megnézem

  Családi kikapcsolódás

  Megnézem

Royal Club Hotel Visegrád élményei


Visegrád, az ezer színben pompázó Dunakanyar egyik legszebb ékköve. Izgalmas történelmi emlékek, csodás természeti kincsek, lenyűgöző panoráma! A Royal Club Hotel Visegrád egyik legújabb szállodája, a központtól mindössze 400 méter távolságra, egy tökéletes kiindulópont, ahonnan felfedezheti a környék természeti szépségeit és ahová visszatérhet egy fárasztó túrázás után.